ЎЗБЕКИСТОН ТАБИИЙ АСАЛЛАРИ ТАРКИБИДАГИ МИКРОЭЛЕМЕНТЛАР МИҚДОРИ (мg/l) - Турсунова К (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Аннотация. Мақолада Ўзбекистон шароитида тўпланган турли хил табиий асаллар таркибидаги микроэлементлар миқдори келтирилган. Шунингдек, микроэлементларни мавсумий ўзгариши ва турли хил асаллардан фарқланиши каби маълумотлар баён этилган.