НЎХАТНИНГ (Cicer aretinum L.) ОСИЁ, ЎРТА ЕР ДЕНГИЗИ ВА ЕВРОПА ЭКОТИПЛАРИНИ ХУСУСИЯТЛАРИ - Умурзакова У.Э (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Аннотация: Самарқанд вилоятининг бўз тупроқли ерларида нўхатнинг Осиё, Ўрта ер денгизи ва Европа экотипларининг биологик хусусиятлари, фенологияси ва маҳсулдорлиги аниқланди.