ABDULLA QODIRIYNING "ULOQDA" HIKOYASINI INGLIZ TILIGA TARJIMA QILISHDAGI MUAMMOLAR - Oʻrinboyeva Mavludaxon Alijon qizi; Gafurova Nozima Ikromovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotasiya: Ushbu maqolada oʻzbek xalqining zabardast yozuvchi vakillaridan biri Abdulla Qodiriyning " Uloqda" hikoyasini ingliz tiliga tarjima qilishda yuzaga keladigan muammolar koʻrib chiqiladi. Maqqolada tanlangan asar boʻyicha oʻz tarjimamizni ham berib oʻtamiz.