JAMIYATDA LIDER AYOLLARNING O`RN - Azibayeva Samira (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada jamiyat bo`g`inlarida lider ayollarning o`rni, ahamiyati yoritiladi. Masalaning mohiyati Toshkent shahar Yunusobod tumanidagi 259-umumiy o‘rta ta’lim maktabining rahbari Tokareva Irina Aleksandrovna misolida ko`rib chiqiladi.