SHAXSGA ART-TERAPIYANING PSIXOLOGIK TA’SIRLARI - Akbaraliyeva Asilaxon Tojiddinovna; Orifjonova Nigina (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Hozirgi davrda rivojlanib borayotgan art terapiyasi bolalar va kattalar uchun birday zarurligi. So’nggi yillarda fanga kirib kelgan va jadal rivojlanib borayotgan “Art terapiyasi” sohasi san’at ta’siri asosida davolashdir. U odamlarning yoshidan qat’iy nazar ruhiy qo’llab-quvvatlanishga ehtiyojli insonlar bilan ishlashda keng qo’llanilmoqda. Art terapiyasida inson o’zini erkin namoyon eta oladi va ko’nglini to’liq ochishga imkon beradi.