YANGI KONSTITUTSIYA – TARAQQIYOT QOMUSI - Mohigul Umarova Abdufattoh Qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bugungi kunda yoshlar o’rtasida Konstitusiyaviy normalarini tatbiq etishning zarurati haqida so’z yuritilgan. Shuningdеk, rivojlangan davlatlarning Konstitusiyalari tarixi va uning afzalliklari haqida batafsil to’xtalib o’tilgan.