TIBBIYOTDA IT TEXNOLOGIYALARIDA FOYDALANIB JIGAR SERROZINI DAVOLASH - Mustafoyev Zafarjon Mustafo o‘g‘li; Qo’ldoshev Feruzjon Zohid o’g’li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Jigar tanani tozalovchi a’zo bo’lib, u zaharli moddalarni yig’ish funksiyasi edi. Dastlabki bosqichlarda jigarning ayrim sigmentlarda qurish boshlanadi. Transplantatsiya rejali bo’ladi.