IXTISOSLASHTIRILGAN MAKTABLARDA ESHITISH IDROKINI RIVOJLANTIRISH ISHLARINING MAZMUNI - Gʻoziyev Mashrab Eshmaxammatovich; Abduvaliyeva Ozoda Abdulla qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotasiya: Ushbu maqolada nutqiy eshituvni shakllantirish, eshitishida nuqsoni boʻlgan bolalarda eshituvni intensiv rivojlanishtirish hamda ovoz kuchaytiruvchi apparatlar yordamida nutqning fonetik tuzilishini eshitib ajratib qabul qilish haqida maʼlumot keltirilgan.