AHMAD YASSAVIY «DEVONI HIKMATLARIDAGI” INSONNING IJTIMOIY-MA’NAVIY QIYOFASI HAQIDAGI QARASHLARI. - Aktimirov Sunnatullo Damir o‘g‘li; Hasanova Qunduzoy Baxtiyor qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya. Mazkur maqolada tarbiyaning tarixiy ildizlari, yurtimizda inson ma’naviy-axloqiy tarbiyasi muammosi bo’yicha olib borilgan izlanishlarda ilgari surilgan g’oyalar, xususan Ahmad Yassaviyning insonparvarlik g’oyalarining bugungi kunda yoshlar tarbiyasidagi ahamiyati to’g’risida fikr yuritiladi.