“VAQT VA UNI O’LCHASH ASOSLARI” MAVZUSINI O‘QITISH METODIKASI - Narbayev Azamat Baxramovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Ushbu maqolada bo’lajak astronomiya fani o‘qituvchilari uchun “Vaqt va uni o’lchash asoslari” mavzusini o’qitish bo’yicha ko’rsatmalar bayon etilgan. Unda Astronomiya asoslari va astrofizika fanining “Vaqt va uni o’lchash asoslari” mavzusini mediata’lim imkoniyatlari va zamonaviy pedagogik texnologiyalardan foydalangan holda o’qitish metodikasiga to‘xtalib o‘tilgan.