VOYAGA YETMAGANLARNI JINOIY JAVOBGARLIKDAN YOKI JAZODAN OZOD QILISHNI TAKOMILLASHTIRISH MASALALARI. - Shukurova Gulchiroy Akmaljon qizi; Nishonova Dilzoda Alisher qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya:. Mazkur maqolalada voyaga yetmaganlar tomonidan sodir etilgan jinoyatlarda ularni jinoiy javobgarlik va jazodan ozod qilish tartibi, asoslari hamda ularni takomillashtirish bilan bog‘liq masalalar xususida fikr yuritiladi.