AXBOROT VA UNING MANBALARI. - Shuhratbekova Mashhura nematillo qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Axborot va uning manbalari tarmogʻidan axborot olishi, ruhiyatini sogʻlom va bunyodkorlikka undovchi axborotlar bilan mustahkamlab borishida davlat xavfli axborotlarning erkin aylanishining oldini olish, bunda esa mavjud qonunchilikni takomillashtirish, taʼlim tizimini mustahkamlash, bolalarda erkin fikr yuritish va oʻzini qiziqtirgan barcha savollarga javob oladigan muloqot maydonini yanada kengaytirish muhim hisoblanadi.