ALIFBE-BOSHLANG‘ICH TA’LIM ASOSI - Qolandarova Dilafruz Karimovna; Egamberdiyeva Bonu Karimboy qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya-Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda savod o‘rgatish davrida “Alifbe”darsligidan foydalanish, o‘qitish bilim va ko‘nikmalari ,alifbo yaralish tarixi va darslikni yaratishga qo’yiladigan talablar, savod o‘rgatishning asosiy vazifalari yoritilgan