ALEKSANDR MAKEDONSKIY SALTANATI VA HARBIY YURISHLARINING ILMIY TAHLILI - Shermetova Dilnura Baxram qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya:Ushbu ilmiy maqolada Aleksandr Makedonskiyning saltanati,harbiy yurishlari va tuzgan imperiyaning inqirozi haqida so’z boradi.