“MAKEDONIYALIK ALEKSANDRNING HARBIY YURISHLARI” - Latipov Xursandbek Maqsud o‘g‘li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Makedoniyalik Aleksandrning harbiy yurishlari,uning natijalari hamda yurishlarning Aleksandr qo‘shiniga va yerli xalqqa ta’siri qanday bo‘lganligi haqida aytib o‘tilgan.