“LISON UT-TAYR” ASARINING BADIYATI - Hayitova Aziza Parmanqul qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Alisher Navoiyning "Lison ut- tayr" asarining tub mohiyati hikoyatlar tahlili orqali ochib berilgan hamda fikr yuritilgan.