MAHALLA INSTITUTINING BOLA RIVOJLANISHIDAGI ROLI - Abdullayeva Jasmina Bozor qizi; Abdurasulova Ruxshona Nematullo qizi; Olponova Risolat Omon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotasiya: Ushbu maqolada bolaning mahallada rivojlanishi uning mahalla orqali tarbiyalanishi, kamolga yetishi uning shu mahallaga nafaqat Oʻzbekistonimizga foydasi nafi tegadigan ezgu ishlarni amalga oshiradigan qilib tarbiyalash muhimligi toʻgʻrisida maʼlumot keltirilgan.