КРЕДИТГА ОИД ИШЛАРНИ СУДДА КЎРИШНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ: 1-SON 2-TO’PLAM IYUL 2023 yil - Ўзбекистон Республикаси Судьялар Олий Кенгеши хузуридаги Судьялар Олий мактаби тингловчиси, Акимниязов Нурлыбай Арафатдинович (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Кредитга иқтисодий маънода таъриф берадиган бўлсак, кредит- бу вақтинча бўш турган пул маблағларини маълум муддатга ҳақ тўлаш шарти билан қарзга олиш ва қайтариб бериш юзасидан келиб чиққан иқтисодий муносабатлар йиғиндисидир.