PEDAGOGIKA FANLARINI OʻQITISHDA FOYDALANILADIGAN METODLAR - Abrorqulova Gulnoza Ulugʻbek qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada taʼlim, taʼlim metodlarining umumiy izohi, taʼlim metodlari yordamida oʻqitishni joriy etish orqali taʼlim sifatini oshirish va ulardan unumli foydalanish haqida maʼlumot berib oʻtildi.