MAKTABGACHA YOSHDAGI KICHIK BOLALARNING JISMONIY RIVOJLANTIRISH MASALASI - Toʻlibayeva Nazokat Davronbek qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Maktabgacha yoshdagi bolalarga ta’lim-tarbiya berishning asosiy asosiy vazifalari bolalarni jismoniy, aqliy va ma’naviy jihatdan rivojlantirishdan, ularning tug‘ma layoqati, qiziqishi, ehtiyoji vа imkoniyatlarini hisobga olgan holda, milliy va umuminsoniy qadriyatlar asosida muntazam ta’lim olishga (maktabga) tayyorlashdan iborat.