KREDIT RISKI - Muhammadkarim Ismoilov; Siddiqjanov Samandar; Mirzakamolova Halima (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Davlat, nodavlat Bank va Moliya institutlar faoliyati risklarsiz amalga oshmasligi va agar imkon qadar kutilayotgan risk darajasini pasaytirish va risklarni boshqarish to’g’ri tashkillashtirilsa korxona kelgusida risk tufayli duchor bo’ladigan muammoli aktivlarga deyarli uchramaydi.