LES PRONOMS RELATIFS - Ro’ziyeva Nasiba Kenjayevna; Umrzoqova fazilat Shavkatov qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada fransuz tilidagi “les prenoms relatifs” ya’ni nisbiylik olmoshlarini ikki til- fransuz va o’zbek tillaridagi o’xshash hamda farqli tomonlari yoritib beriladi