G‘OFUR G‘ULOMNING “MENING O‘G‘RIGINA BOLAM” HIKOYASIDA O‘ZBEK XALQINING O‘ZIGA HOS BO‘LGAN TUSHUNCHALARINI TARJIMA QILISHDAGI MUAMMOLAR - Sirojiddinova Xurshidaxon Rustambek qizi; Gafurova Nozima Ikromovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, taniqli o‘zbek yozuvchisi G‘ofur G‘ulomning qalamiga mansub “Mening o‘g‘rigina bolam” hikoyasini ingliz tiliga tarjima qilishdagi muammolar yoritiladi.