ҚИШЛОҚ УЙЛАРИНИ ИСИТИШГА САРФЛАНАДИГАН ЭНЕРГИЯ МИҚДОРИ, ЎРНАТИЛГАН МЕЪЁРЛАР ВА УЛАРНИ ЖАҲОН ТАЖРИБАСИ АСОСИДА ТАҲЛИЛ ҚИЛИШ: 1-SON 2-TO’PLAM IYUL 2023 yil - Г.Удербаева; А.Жадигеров (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Мазкур мақолада Энергия ресурсларидан самарали фойдаланиш бугинги кундаги давлат даражасидаги долзарб масалалардан бири ҳисобланади. Айниқса, бу муаммоларни ҳал этишда қишлоқ уйларини иситишга кетадиган энергияни аниқлаш ва камайтириш алоҳида аҳамият касб этиши айтилади