QIWI TO`LOV TIZIMI VA UNDAGI MUAMMOLAR - Otaboyev Suhrob Ozod o'g'li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya.Ushbu maqolada Qiwi to'lov tizimining tavsifi ko'rib chiqiladi, Qiwi to'lov tizimida yuzaga keladigan asosiy muammolar tahlil qilinadi. Shuningdek QIWI Uzbekistan o`z faoliyatini tugatayotgani xususida to`xtalib o`tiladi.