JANUBIY ORALBO’YI BARGXO’R QO’NG’IZLAR(COLEOPTERA:CHRYSOMELIDAE) BIOGEGRAFIYASI: 1-SON 2-TO’PLAM IYUL 2023 yil - Ajinyoznomidagi NDPI tayanch doktoranti, G.I.Matmuratova (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Biz bu maqola Janubiy Orolbo’yida uchraydigan bargxo’r qon’g’izlar haqida, ularning faunasi va ekologiyasi haqida bayon qilamiz. Hozirgi kunda texnologiyalar shiddad bilan rivojlanmoqda va shu sababdan ular yashash makonga ta’sir ko’rsatayotgan bo’lishi mumkin