OMMAVIY TADBIRLAR DAVOMIDA JAMOAT TARTIBINI SAQLASH VA UNGA QARSHI TAHDIDLAR - Aytbaev Sanjar Sadullaevich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya. Mazkur maqolada muallif ommaviy tadbir tushunchasi, ommaviy tadbirlarni o‘tkazish davomida jamoat tartibini saqlash bo‘yicha yaratilgan mexanizmlar, jamoat xavfsizligiga tahdidlar bo‘yicha mamlakatimiz va horijdagi olimlar fikrini yoritib, bu borada xulosa va takliflarini berib o‘tkan.