ISSIQXONADA ISHLATILADIGAN O’G’ITLAR VA ZARARLI MODDALAR ULARNING ATROF-MUHITGA TA’SIRI - O‘rinova Sadoqatoy Kobuljonovna.; Qaxxorova Feruzaxon (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Maqolada issiqxonada foydalanilgan o’g’itlar ularning atmosferaga, yetishtirilayotgan o’simliklar va ishchilarga ta’siri haqida yoritilgan.