MAKTABGACHA TA’LIM MUASSASASI TARBIYACHISI SHAXSIGA QOYILADIGAN TALABLAR - Abduraimova Mohichehra Jo’ra qizi; Raxmonova Mavluda Sheraliyevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Har qanday jamiyatda barkamol avlodni tarbiyalash voyaga yetkazish va ma’lum bir sohaga yo’naltirish uchun tarbiyachi va pedagogning o’rni beqiyos.Mamlakatimizda Maktabgacha ta’lim tashkilotidagi tarbiyachilar uchun yaratilgan shart- sharoitlar va ularning zimmasidagi ma’suliyat ularga qo’yilgan talablar keng yoritilgan .