O‘RTA OSIYO XONLIKLARI DAVRIDA ISHLATILGAN PULLAR TARIXIDAN - Haydarova Malika Shaxriddin qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada O‘rta Osiyo xonliklari davrida ishlatilgan pullar masalasi alohida tadqiq qilingan bo‘lib, unda uchchala xonliklarda amalga oshirilgan pullar islohotlari, savdo-sotiq jarayonida ishlatilgan pullar davriy ketma-ketlikda o‘rgalidi va taxlil qilindi.