“ZARA” & “GUCCI” - M.T.Gapparova; M.Q. Rabbonayeva (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Anotatsiya: Mazkur maqolada quyidagi mashhur brendlarning qanday paydo bo‘lgani, ularning rivojlanish tarixi hamda bugungi kundagi faoliyati haqida ma’lumotlar berilgan. Har qanday biznes loyihaning, turli brendlarning o‘z tarixi bor. Bugungi kungacha bosib o‘tilgan yo‘l, loyihadagi keskin burilishlar hamda muvaffaqiyatli qadamlar ko‘pchilik uchun qiziq bo‘lishi tabiiy.