BANKLARDA FINTECH IMKONIYATLARIDAN SAMARALI FOYDALANISH - Shomurotova Dilnoza (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotasiya: Banklarda Fintech imkoniyatlaridan samarali foydalanish haqida ma’lumotlar berilgan.