PSIXOLOGIYA SOHASINING HOZIRGI DAVRDAGI AHAMIYATI - Allaberganova Shahnoza Xidirovna; Vaisova Nafosat Rajabboyevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Anotatsiya: Psixologiya fanning hozirgi kundagi o’rni, insonlar hayotidagi ahamiyati, oldidagi muhum vazifalari.