TA’LIM MUASSASALARIDA PSIXOLOGIK TRENINGLAR TASHKIL ETISHNING MUHIM JIHATLARI - Kuziyeva Umida Komuljanovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Anotatsiya: Ushbu maqola maktab psixologlarini treninglar tashkil qilishining muhum tomonlari va psixologik treninglarning ahamiyati, qonun-qoidalari haqidagi ma’lumotlar keltirib o’tilgan.