O’QUVCHILARNI O’QUV FAOLIYATIGA QIZIQTIRISH VA KASB-HUNARGA YO’NALTIRISH - Ro'zimova Matluba O'ktamovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Anotatsiya: O’quvchilarda psixologiyasi va ularni psixikasi, o’quv faoliyatiga qiziqtirishda amalga oshiriladigan ishlar.