SANOATDA EKOLOGIK MUAMMOLAR VA ULARNI HAL QILISH CHORALARI - Egamberdyev E.A.; Lutfullayeva N.B.; Aslonov D. A. (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada sanoatda ekologik muammolarni hal qilish va ekologik muammolar kelib chiqishini oldini olish choralari misollar yordamida atroflicha keltirib o’tilgan. Atrof muhit ifloslanishi biz yashab turgan olamga salbiy ta’sir ko’rsatishi va antropogen omillar tufayli global isish jarayonlariga ta’siri yoritib berilgan