TIBBIYOT HODIMLARINING ETIKA VA DEONTOLOGIYASI - Olimjonova Xayotxon (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
TIBBIY ETIKA - shifokor va bemor o‘rtasidagi, shifokor va bemor qarindoshlario‘rtasidagi, shuningdek tibbiy xodimlarning o‘zoro kasbiy-tibbiyotga oid muloqatini ifodalaydi.