MAHALLALARDA OILA AKADEMIYASI - Zarina Nigmatullo qizi; Luxmonov O`ralxon (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya. Mazkur maqolada O`zbekistonda yangi joriy etilgan Ijtimoiy ishchi xodimining vazifalari haqida fikr borgan. Unga ko`ra ijtimoiy ish xodimi o`zini qanday tutishi, uning mijozlari haqida batafsil fikr borgan.