KAYKOVUSNING “QOBUSNOMA” ASARI - Zarina Nigmatullo qizi; Luxmonov O`ralxon (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada “Qobusnoma” qachon yozilganligi, qay tillarga tarjima qilinganligi, asarni tarbiyaviy jihatlari va eng katta e`tiborlisi xul-atvorga katta e`tibor qaratilgan.