INKLYUZIV TA’LIM MUHITIDA AUTIZM SINDROMLI BOLALAR BILAN ISHLASHNING KLASTER MEXANIZMLARI - Egamberdiyeva Nigora Azizovna; Madiyarova Shoxzoda (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada inklyuziv ta’lim muhitida autizm sindromli bolalar bilan ishlashning mazmuni, tamoyillari, metodlari va shart-sharoitlari haqida batafsil yoritilgan.