XX ASRLARDA O‘ZBEK SIMFONIK MUSIQASI - Qudratullayeva Ehtiromxon; Rafiqjon Ahmedov (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Quyidagi maqolada O‘zbek sinfonik musiqasini XX asrlarda rivojlanishi haqida so‘z boradi.