BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIGA ONA TILINI O‘RGATISHNING LINGVISTIK ASOSLARI - Qarshiyeva Zebiniso Berdimurodova (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiyа: Metodika maktab oldiga qo‘yilgan ta’lim va tarbiyaviy vazifalardan kelib chiqib, ona tilini o‘rgatishning vazifalarini va mazmunini belgilaydi, ta’lim-tarbiya berish jarayonini tekshiradi. Maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilariga ona tilini o‘rgatishning lingvistik asoslari haqida so‘z boradi.