BIR QISHLOQ TARIXIDAN (Namangan tumani Olaxamak qishlog’i) - Jo’rayeva Muattar Shahobiddin qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada Namangan viloyati Namangan tumani Olaxamak qishlog’ning tarixi uning nomini kelib chiqishi bo‘yicha, urush yillaridagi axvol va mustaqillik yillaridagi o‘zgarishlar xususida atroflicha o‘rganilgan.