PSIXOGEN KASALLIKLARGA KIRUVCHI NEVROZLAR VA ULARNI DAVOLASH OLDINI OLISH CHORA TADBIRLARI - Islomova Intizora; Bahriddinova Zulfizar (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola nevroz psixogen kasalliklar va uni davolash haqidagi yangi usullar, bu psixogen kasalliklar bilan og'rigan bemorlarda bo'ladigan jarayonlar va asoratlari haqida.