ВИТАМИНЛАР ВА УЛАРНИНГ АҲАМИЯТИ - Жўраева Салтанат Абдуллаевна; Абдуллоева Гуларо Бекқуловна; Рахмонова Гўзалхон Анваровна (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Аннотация: Ушбу мақола кенг омма учун мўлжалланган бўлиб, витаминлар ва уларнинг аҳамияти ҳақида қизиқарли маълумотлар бериб ўтилган.