LAZGI RAQS SAN’ATI QADRIYATI VA BUGUNGI KUNDAGI AHAMIYATI - Xudayberganova To‘xtajon Maxsud qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O‘zbek xalqining asrlardan asrlarga o‘tib kelayotgan milliy qadriyatlari, qadimgi “Lazgi” raqs san’atining shakllanishi tarixi, dunyo xalqlari raqs san’atidagi ahamiyati, uning inson tarbiyasidagi o‘rni, “Lazgi” raqs san’ati qadriyatlari aks ettirilgan.