INTELLEKTUAL MULK HUQUQI - Begaliyev Mirjalol Shodiyor o‘g‘li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: ushbu maqolada mulk huquqi, uning elementlari – egalik qilish, foydalanish va tasarruf etish huquqlari hamda mulk huquqining vujudga kelish asoslari tahlil qilingan, intellektual mulk huquqi to’g’risida qonunchiligimizda mavjud normalar asosida intellektual mulk huquqining huquqiy tartibga solinishi, mulk huquqi vujudga kelishining qonuniy asoslariga to‘xtalib o‘tilgan.