EKOLOGIYA BUZILISHINING ZARALI OQIBATLARI - Saparaliyev Sanjar Toxir o’g’li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: maqolada ekologiya, tabiat tushunchasi, u buzilishining inson salomatligiga ko`rsatadigan ta`siri, bugungi kundagi statistik ko`rsatkichlar, olib borilayotgan ishlar, rejalar xususida so`z boradi.