INGLIZ TILINI O’RGANISHDA O’QUVCHILAR DUCH KELADIGAN DOLZARB MUAMMOLAR VA ULARGA YECHIMLAR - Xumora Bobomirzayeva Olimovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Hozirgi davrda xorijiy tillarni o`rganish zamon talabiga aylangan davrda til o'rganuvchilar turli xil qiyinchiliklarga duch kelmoqda. Ushbu maqolada xorijiy til, ya’ni ingliz tilini o'rganishda duch kelinadigan ayrim muammolar va ularning yechimlari haqida ma'lumot beriladi.