INGLIZ TILIDA O’QISH KO’NIKMASINI OSHIRISHNING ENG SAMARALI USULLARI - Maxmadiyeva Nafisa Shuxrat qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ko’pchilik ingliz tilini o’rganuvchi o’quvchilarning IELTS va CEFR tizimidagi eng qiyin deb hisoblagan o’qish ko’nikmasini oshirish bo’yicha eng samarali usullari haqida ma’lumot beriladi.